Cautare

397 de rezultate pentru "papu dragos tapu" (5.01 secunde)
Dragos Moldovan publica in Cronica Romana articolul "Cand ridicolul detine majoritatea absoluta". 'De o buna bucata de vreme incoace, Roberta Anastase si Victor Ponta au ceva de impartit.
Dragos Moldovan publica in Cronica Romana articolul "O infrangere transformata in victorie", pe care il puteti citi in continuare. Motiunea de Cenzura initiata de Uniunea Social Liberala, impotriva Codului Muncii a picat, insa alianta proguvernamentala a pierdut.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare prima parte.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare partea a doua.
Dragos Moldovan), pe care il puteti citi in continuare. Slabuta pana acum, s-ar zice, prestatia politica a Uniunii Social Liberale.
Dragos Moldovan). Uniunea Social Liberala a cedat prim-planul pe scena mass-media Partidului Democrat Liberal. Lansarea programului economic nu a constituit un adevarat eveniment de presa.
Pe de alta parte, situatia candidaturilor a fost transata la Bacau, PSD urmand sa-l desemneze pe Dragos Benea pentru sefia Consiliului Judetean, iar PNL pe Romeo Stavarache pentru primaria municipiului.
Pe de alta parte, situatia candidaturilor a fost transata la Bacau, PSD urmand sa-l desemneze pe Dragos Benea pentru sefia Consiliului Judetean, iar PNL pe Romeo Stavarache pentru primaria municipiului.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Dragos Moldovan) Reprezentantii Puterii, in special Partidul Democrat Liberal, au inceput in forta noua sesiune parlamentara. Se poate spune ca au marcat cateva puncte importante in meciul politic pentru alegerile de anul viitor.
Dragos Moldovan) Descalificant! Absolut descalificant ceea ce se intampla in Partidul Democratiei Sociale. Descalificant pentru conducere, pentru parlamentarii juristi si pentru staff-ul tehnic.
Aceeasi parere o are si Nicolae Dragos-Cosmin, care spune: "1,5 milioane de lei pentru Imagine? Cu banii astia se poate repara o strada, o canalizare, ceva...
"In sfarsit, s-a gandit si domnul primar sa faca ceva pentru cetatenii batrani ai orasului", spune si Nicolae Dragos Cosmin.
"In sfarsit, s-a gandit si domnul primar sa faca ceva pentru cetatenii batrani ai orasului", spune si Nicolae Dragos Cosmin.
Astfel ca, daca pana acum PDL numara 119 deputati, plecarea celor doi, plus alte doua plecari la inceput de luna, ale lui Avram Marian si Iftimie Dragos, la care se adauga si numirea lui Gheorghe Albu la comisia nationala a valorilor Mobiliare, coboara numarul alesilor portocalii la 114.
In primavara anului trecut, reamintim, s-a constituit o alianta interesanta, mai exact prima organizatie a patronilor din industria imobiliara, reunind nume ca Ion Tiriac, Liviu Tudor, Iulian Dascalu, Elan Schwartzenberg, Dragos Dobrescu.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat si deciziile de eliberare din functia de secretar general al Ministerului Finantelor Publice a Manuelei Irina Patrascoiu si a lui Dragos Doros din calitatea de secretar de stat la acelasi minister.
De asemenea, au mai fost eliberati din functie Borbely Karoly, secretar de stat la Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, si Dragos Mihael Ciuparu, presedinte cu rang de secretar de stat al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.
candidatul USL este Dragos Frumosu care mimeaza concurenta, fiind practic inexistent in campania din sectorul 2. Culoar eliberat pentru Solomon La Craiova, senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu ii sufla in ceafa uneperistului Antonie Solomon cu un procent de 39% la 42%.
Mai avem trei zile pana cand vom castiga alegerile locale, vom scoate culoare portocalie din Bucuresti si din majoritatea covarsitoare a localitatilor tarii • Mai avem mai putin de sase luni pana cand vom castiga alegerile parlamentare si vom avea majoritatea absoluta in Parlament si mai avem foarte putin timp si va rog sa fiti pregatiti pentru urmatoarea batalie, aceea de a avea la Controceni un presedinte propus de USL, Crin Antonescu • Ma bucur ca viitorul primar al Bucurestiului va ramane Sorin Oprescu • Vreau sa spun azi pentru dvs si pentru toti bucurestenii ca il sprijin pe candidatul nostru Dragos Frumosu in batalia grea si dificila pe care o are la sectorul 2 cu primarul in functie • Nimic nu mi-ar parea mai rau decat ca sectorul 6 sa ramana pe mana lui Cristian Poteras, a Elenei Udrea si a gastii portocalii • As vrea sa-i vad duminica seara fata acelui candidat la sectorul 3 pe care cei cu care a facut afaceri de atatia ani il numesc Libache • As vrea sa-i vad fata cand se va anunta ca noul primar al sectorului 3 este Robert Negoita • Vreau sa-i rog pe bucuresteni la aceasta sansa pe care nu a avut-o niciodata Bucurestiul in ultimii ani, un primar sprijinit de USL, un consiliu local al USL si sase primari sustinuti de USL • In Bucuresti a inceput acea epoca neagra pentru Romania numita Traian Basescu - PD - portocaliu, aici avem sansa duminica seara sa anuntam pe 10 iunie ca PDL si epoca Traian Basescu se incheie la Bucuresti • Am mare incredere ca duminica noapte vom avea cu adevarat ce sarbatori • Va rog sa va inchipuiti ce batalie extraordinara au de dat colegii nostri impotriva lui Flutur, lui Pinalty, a lui Solomon, atatia baroni si figuri sinistre ale PDL pe care impreuna putem sa-i trimitem acolo unde le e locul, o parte dintre ei in opozitie, o alta parte ...
google-analytics.com